2008. szeptember 18., csütörtök

Hard days

Címszavakban: munka, megfázás, nátha, köhögés, láz, gyógyszerek, munka, vitaminok, alvás, munka, pihenés, mosás, sörözés, túlóra, munka ..... Ja, és mindeközben 20 fok legalább, szikrázó napsütés, napozás a beach-en ... :))) Sajnáljuk, hogy otthon olyan hideg idők járnak, de az igazat megvallva - most nem cserélnénk veletek. :)

A banda még mindig jó, mennek a röhögések, a jó dumálások, filmcserék és sztorizgatások. Még jó, hogy van kivel. Az angolok ugyanúgy kövérek, lusták, tohonyák és sokat esznek. A gyerekek mindent összekennek, a szülők mosolyogva végignézik és talán még büszkék is rájuk. Mi meg feltakarítjuk, ezért van a magyar ember ...

Sportlehetőségek lesznek, Tibinek csak cipő kell és indulhat a foci. A teremben kardiogépek tömkelege, indulhat a fogyás. Ja, és a tengerpart ... mezítláb sétálni, vagy akár futni a homokban? Bármikor ... :) Ismét csak ennyit az "Angliában mindig esik az eső" - dumáról. Egy hete nem esett. Csak a nap süt, néha beborul, aztán megintcsak győz a sunshine everywhere.

14 napja vagyunk itt, Robbie Williams a csapból is folyik, ok, de ma hallottunk először Beatles-t!!! Véééégreee! :)))

Tibi mai kérdése, amit tulajdonképpen minden nap feltesz magának és másoknak is : "Ezek hogy voltak képesek leigázni a világot?!"

1 megjegyzés:

Tunya írta...

Olvasom a posztot és kb a kattintással egy időben mi szólal meg a svéd MTV-n??Robbie Williams :D:D:D:D!
Faja, hogy ti is jól érzitek magatokat :D!
Kitartást Tibi&Andi!
Tunya voltam Oskarshamnból :D!
Jah ha még esetleg nem láttátok volna egy kis advertisement: www.tunyaisverige.blogspot.com