2008. október 9., csütörtök

Minden blabla nélkül..

...jöjjenek most képek:

Ő itt Andi mellett, a következő képen pedig mellettem Bob, the builder. Népszerű arc, akit a motoroshétvégén valaki hitlerbajusszal dekorált ki. Másnap reggelre pedig tovább nőtt a bajusza, de aztán letörölték. Azért még időben elkaptuk ... :) A gyerekek szeretik, igazából fogalmunk sincs ki ő. Mindenesetre órákat állnak sorban a szülőkkel, hogy egy Bob, the builder-nek beöltözött egyénnel együtt lefényképeztessék magukat.




Aztán a vasárnapi szabadnapunkon gyors bevásárlás után kisétáltunk a partra, de annyira nem volt jó ötlet, kb negyed óra után bejöttünk, mert bár szépen sütött a nap, qrva nagy szél fújt. Ezért a "szkafanderek". :)


Tegnap jobb idő volt, süttettük magunkat a napon, a két műszak között, amelyikből a másodikat megtoldottuk a Gala Dinnerrel. Ugyanúgy, mint kedden, csak akkor nem bícselés volt, hanem szunyálás. A Gala Diner pedig azoknak a vendégeknek szerveződik, akik már vagy ötször töltötték itt a nyaralásukat. Ezt köszönik meg egy vacsorával egybekötött műsoros esttel. Így tulajdonképpen, a Gala Diner napján ezek négyszer eszik tele magukat. Reggeli, ebéd, vacsora, aztán Gala Diner. Ott pedig mi egy óra alatt "fekete seregként" négy irányból felszolgáltuk a három fogásos kaját, leszedtük közben az asztalokat és még kaját is kaptunk. Ami jól jött, mert a héten nem kaptunk sem reggelit, sem vacsit, mint eddig. Jó, nem kötelező adniuk, de azért ez most mindenkit érzékenyen érint...


Akkor most itt is:

Isten éltessen Öreg!!!

Nincsenek megjegyzések: