2008. december 18., csütörtök

Köszönöm

Mindenkinek a születésnapi üdvözleteket! Jólesett, hogy gondoltatok rám.
Hálából most elújságolom Nektek, hogy 2 tortám is volt.

Igen.

Az időrendben elsőt a munkahelyemen kaptam. Székreállítottak (pontosabban Gary székreállított) és szokásos stílusában és szövegével felhívta a vendégek figyelmét becses személyemre és születésnapom megcáfolhatatlan tényére. Ezek után az ő vezetésével a kollegák és a dír gesztek elénekelték az ilyenkor dukáló örökbecsűt. Na nem Halász Judit slágerét, de jó volt. Köszönöm itt is a munkatársaimnak, akiknek köze volt eme meglepetéshez és talán még olvasgatják is az itt néha megjelenő sorokat!

Este "lakásavatóra" voltunk hivatalosak, merthogy Erikát elköltöztették. Még szombat este. Pontosabban mi költöztettük Andival, Csabával és Norbival, mert a házvezetőség felkérte, hogy hagyja el a szobát egy másik kedvéért.
Szóval átmentünk lakásavatni, ahol nagy meglepetésemre kopogásunk pillanatában kialudt a fény. Innen már kevesebb volt a meglepetés :P , de nagyon örültem neki. A focilabdát mintázó tortának is, de főleg a mentőhajó-makettnek. Nem hagyhatom ki a társaságot sem, akikkel már hétfőn hagytuk abba a szolid, de jó hangulatú szürcsölést. Szóval köszönöm Erikának, Csabának, Norbinak és a volt Menyasszonyomnak!


Mint Andi írta, karácsonykor dolgozunk. De nem annyira, hogy ne tudjunk majd átmenni a team dinerbe magyar kaját enni. A várható menüben szerepel például székelygulyás és túrós csusza!!!
Amúgy nem halunk éhen, mert a mikroban megcsinálunk (főleg Andi) ezt-azt. Ma brokkolikrémleves volt és sült oldalas krumplival. De készült már a gépben természetesen pörkölt, rakott krumpli, rizottó, rakott metélt, lencse- és sárgaborsófőzelék, rakott karfiol. Eddig a mai viszi a prímet, pedig a többi is ott volt a szeren.

A tervezett kirándulások elmaradtak, így továbbra sem sokat láttam a szigetből. Ergo még mindig lesújtó egy kicsit a véleményem az itt születettekről. De sebaj, nem barátkozni jöttünk. :) Előzetesen annyit, hogy azért tavaszra beterveztünk egy Londont és egy Barcelonát ( sajnos nem valószínű, hogy sikerül Veszprém-meccshez kapcsolni :S ). Már azt is kitaláltuk, hogy hol szilveszterezünk jövőre - hacsak nem jön közbe semmi -, pótlandó az ideit.

Most jó éjt gyerekek, búcsúzik a Tibi mára!

Nincsenek megjegyzések: