2009. március 11., szerda

Képek

Péntek délelőttig az Ocean Drive zárva és a Coral Beach nyitva, onnantól hétvégére csere. A kevés vendég miatt most ezt dobta a gép. Így van időm felrakni néhány fotót. Szokás szerint - az utolsó kivételével - a telefonommal készültek. Hamarosan remélhetőleg jobb képminőséggel szolgálhatunk, ugyanis Andi nyert egy fényképezőgépet. Még nem tudjuk milyen, de amint meglesz, tudatjuk veletek. Szóval íme a mai adag, talán lesz még pár a következő napokban:

Az első még otthoni. Velőspirítós és persze sör, hol máshol, mint a hatlépcsősben. Kösz Melus és Peti! :) Augusztusban repeta.

A következő "igazi angol", természetesen egyik sétánk alkalmával már megkóstoltuk a fish&chips-et. Nem volt rossz és bár rászokni nem fogunk, már tudjuk hol érdemes.

A szokásos. :) Főleg napsütésben. Séta a tengerparton. Sajnos "mörfitörvénye" szerint általában akkor süt, mikor az étteremben dolgozunk és amint vége a délelőtti műszaknak, felhősödni kezd. Ez szerencsés napon készült.

A lincolni vár egy (két) részlete, háttérben a katedrálissal. Kíváncsiaknak emailben küldhetünk további képeket (amiken mi is szerepelhetünk) vagy nélkülünk ajánljuk a google képkeresőjét. ;)

Nos akkor mint mindig: legyetek jók, üdv!

Utóirat:
PETI! HA A CIUDAD MECCSRE SEM MÉSZ EL, LEVESZEM RÓLAD A KEZEM!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

megyek, megyek. tuti. sőt, lehet, hogy elkérem a másik bérletet apudéktól és magammal viszem a melsut is.

Andi és Tibi írta...

Na azé'!!!

Viki számát tudod?

Tunya írta...

Tibi! Ha ennyire szar a gyömbérsör muszáj lesz megkóstolnom a 2 hét múlva esedékes londoni utam során :D:D:D, csak az íze kedvéért, hogy tudjam milyen :D:D:D

Andi és Tibi írta...

Tunya!
Édesanyád - akit ezúton is csókoltatok - gyógypedagógus. Magyarázd meg, hogy lehet mégis ekkora hülye a fia, hogy a jótanács ellenére rosszat akar magának. :P

Mellesleg köze nincs a sörhöz. :D