2008. szeptember 28., vasárnap

Rendszeres olvasóinknak :)

Minden kedves rendszeres blogolvasónknak szép napot és szép jövő hetet kívánunk!

Nekünk holnaptól vége a kötelező pihenésnek, meló ezerrel. Akkor majd jöhetnek újra a beszámolók. Most nem lenne miről. Egész hétvégén fetrengés, dvd-k, internet - hiszen ki sem mozdulhatunk a lakásból...

Pedig lett volna dolgunk: mosás, venni ezt-azt, posta még tegnap, meg csak sétálni a tengerparton és csak élvezni a napsütést, hiszen még mindig süt a nap. Bár mára kicsit lehűlt az idő és esett is keveset, ennek ellenére délután négy órakor, ismét napsütés. :) Úgy tűnik, elhoztuk magunkkal. :)))

A betervezett programok és teendők helyett tegnap megnéztük az Ironmant, ma a 23-as számot és van még 1-2 film, hála a szembeszomszéd Bandinak és lakótársainak.

Tibinek kimarad most a MILAN-inter, de lesz még néhány...

Horváth Csabának és Újvári Tamásnak külön üdvözlet Zircre - tudjuk hogy érdeklődve figyelik a kalandjainkat. Reméljük, nem nagy érvágás Andi osztályát rendbentartani sem. :)

Adios amigos! - Have a nice Monday! Ja, és valaki küldhetne Köbükivel fényposton kisfröccsöt, vagy forraltbort, nem haragudnánk meg érte! :)))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Andi és Tibi!

Nagyon tetszik a blogotok, Petivel rendszeres olvasóitok vagyunk. De gondolom ezt úgyis tudjátok! :)
Lenne egy kérés Andihoz: annak az isteni sajtlevesnek a receptjét el tudnád küldeni, mert elfelejtettem, hogy kell csinálni. :S
Köszi és puszi, na meg kitartás!
Melus

Névtelen írta...

jajaja, nagyon jó a blog, főleg a dizájn... :D

amúgy a milan-inter hatalmas derbi volt, s életemben először a piros-feketéknek szurkoltam. a jó györgy tudja mekkora szó ez nálam...

üdv, legyetek jók.

Cseke Sándorné Magdi írta...

Tudom, hogy hiányzik a fröccs, nincs szóda, de küldhetek szifont és patronokat, hogy a hazai íz, illat, látványmeglegyen. (hűtő tetején, vagy bent tároljátok?)
Küldök, hakapok egy pontos címet.
Puszállak benneteket. Vigyázzatok magatokra.
Magdi