2008. november 20., csütörtök

Rest days

Hát igen, ilyen napok járnak... A jól megérdemelt pihenés. Ez azt jelenti, hogy hétközben abszolút nincs munka, péntek déltántól pedig hétfő reggelig szétdolgozzuk a fejünket. Éjjel-nappal. És abból lesz meg a heti fizetés, ami még így is több, mint otthon... :)

Hétközben azért - nem kell minket sajnálni - nem unatkozunk. Bandázunk, sétálunk, shoppingolunk ééééés FŐZÜNK! Nem is csak amolyan összecsapott kajákat (mert ugye, mivel nincs hétközben munka, ezért kaját sem kapunk - tehát rá vagyunk szorulva az önellátásra), hanem egész jókat. Ettünk már tejszínes-mustáros csirkét petrezselymes krumplival meg salátával, tegnap pedig elkészült a sárgaborsó főzelék sült virslivel. Mindhármunk nagy örömére és megelégedésére. Mert Erika, Tibi és Andi úgy döntöttek, hogy összedobják a kajapénzt és főznek. :) Na, ja, a mikró egy csodálatos találmány - csak tudni kell használni. Ebben sokat segít a mikrós szakácskönyv, amit még otthonról hoztunk. És végre élvezhetjük áldásos útmutatásait. :)

Nem tudjuk, otthon milyen, de itt még az idő is egész kellemes. Olyan márciusi. Napsütés, csípős hideg, kis szelecske - de jobb, mintha esne. Mindenki pihen, éjjel ébren van, nappal alszik. És még moziba is mehetünk. Volt olyan kedves a cégvezetés, hogy kitalálta, hogy ennek a szegény staffnak szórakozást biztosítson. Kedden és szerdán mehetünk moziba, délután és este. Mamma Mia, Látogatók, Quantum of Solace - talán jövő héten még a High School Musical 3-hoz is lesz szerencsénk... Persze, azt nem fogjuk megnézni. :D Itt nagy siker, főleg a tizenévesek körében, mindenhol cd-k, dvd-k, ajándéktárgyak, jelmezek - mind-mind High School Musical! Égés! Csak a bemutatót láttuk, de nem érzünk késztetést arra, hogy megnézzük az egészet is. Színpadias, nyálas-csöpögős és előre tudod, mi fog történni. Mostantól viszont bármikor megnézhetjük a Forrest Gump-ot és a Nagy Lebowski-t, merthogy beszereztük dvd-n. :)

A legutóbbi hétvége a huszas éveiket taposók hétvégéje volt, alkohollal és kurvának tűnő fiatal lányokkal. Ez most cseppet sem volt meglepő - jobban meghökkentünk azon, amikor hatvanas nénik alkoholizáltak és riszálták a farukat ribancokat is megszégyenítő cuccaikban... Most hétvégén pedig 18-30-as party lesz, és az azt követő weekend-en is. Na, itt lesz pucérkodás, elalvás a paradicsomos babban, vagy épp a sör fölött... - mi meg majd jókat röhögünk. Ennyit előzetesben, legközelebb már igyekszünk fényképekkel is szolgálni a hejehujáról.

Pussz mindenkinek, élvezzétek a hideget és a hamarosan beköszönő telet - mi addig dolgozunk a napsütésben. :D

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Tudjátok mi a durva? Hogy amikor írtam a blogomon h november elején -4 fok volt, az időjárás mintha olvasná a blogomat és szeretne megváltozott itt is....Napközben novemberi napsütésecske 7-8 fokkal szóval észak is viselhető időjárás szempontjából.....Sokkal rosszabra számítottam a késő őszt/telet illetően...Node azért várjuk ki a végét :D:D:D

Andi és Tibi írta...

Megszokod Tunya, ne aggódj! :D

Névtelen írta...

ilynekor mindig jó takarítani utánuk, az angol aljanép semmivel nem különb mint a magyar. Hajnalban a pulton tejmelegítő családosok gyerekeinek, a családi szobákban pedig gyerekszarral teli látványok. Érdekes világ, az biztos.