2008. december 9., kedd

Buli vaaaaan ....

Vagyis pontosabban volt. Múlt hét csütörtökön, negyedikén. A staff részére szervezett "elő-karácsonyi" party. Ahogy ők mondják Xmas party. :) Mert hogy mi az ünnepek alatt - jó vendéglátósokhoz illően - gályázni fogunk, nem is keveset. De no problem, már csak 26-ot alszunk ééééés ... :D

Hogy a partyról is beszámoljunk, ott volt mindenki, aki számít. :) Tombola, italok, ételek és zene. Úgyhogy, ezeknek megfelelően, ettünk, ittunk, nyertünk és táncoltunk. Csini ruhában fiúk-lányok ... kicsit kevésbé csinin a vége felé közeledve. :) De jól éreztük magunkat - és ahogy Tibi mondaná (és aznap este mondta is rendszeresen) : "Végre be*tam ezen a k*va szigeten!"

A képek majd bizonyítanak.

Before-party nálunk:

(Balról jobbra: Viki, Csaba, Eszter, Lóri, Erika, Dóri, Kata, Zsuzsi, Norbi és mi)


Miután egy tequilával felélesztettük a bennünk lakozó partyarcokat, elsétáltunk a helyszínre. Ott a főnökök voltak a kidobók, mi pedig a vendégek. Na jó, ők is buliztak később, sőt talán már akkor is. Érkezéskor wellcome drink és onnantól bárki bármit. Mindenki egyszerre csak egyet - persze Tibi ezt a problémát is sikeresen áthidalta - így soha nem maradt egy percre sem ital nélkül. (Megjegyzem, a bárosok ismerősök voltak, mert Erikával náluk túlórázunk.)


A partyn mindenki mindenkivel jóban lett, ismerős az ismeretlennel is táncolt és koccintott - bár új barátságok nem születtek... De bizonyítsanak ismét a képek:

Érkezés után nem sokkal:


Na, ezért ennyire nem volt durva, csak a kép kedvéért, Erikával:

Tibi és Edu - ugye Ráb?


Norbi eszeveszett erőbedobással táncolt velem is, mással is:


Szilvi, Isti és Tibi - ja és a "ki tudja mi történt vele" hüvelykujja:


Ezt is csak a kép kedvéért... :

Hát, ilyesmi volt, a többit szóban. Most indulunk, kezdődik a következő staff-party, bowling-gal.
Puszi mindenkinek, még 26!

Nincsenek megjegyzések: