2009. június 28., vasárnap

Helóhaló elektorkalandorok!

Újra itt van Tibi bácsi, csak nem a Dévényi. Jelentjük jól vagyunk, minden rendben Velünk.
Legutóbbi - Andi által írt - bejegyzésünk óta volt két szabadnapunk is, most ezekről írok Nektek röviden. Ja, és meg is érkezett a fénykép, amit a Néni ígért!!! :)

Az elsőn, ami szerdára esett, Pirivel és Zsoltival ( http://gumiorr.blogspot.com/ a blogjuk) voltunk Bostonban. Na nem az Államokban, csak az itteni, kb körzeti központként funkcionáló városban. A munkaügyi központot kerestük fel, mert itt kellett intézni sógoréknak az állandó National Insurrance Numbert, vagyis a szigetlakók tb-számát. Elég hamar végeztünk, így egy rövid séta is belefért a városközpontban, aztán siettünk a buszra, mert visszafelé le akartunk szállni Wainfleetben, ami a Batemans Brewery otthona, ezt a vasútállomáson is kiírják. Hát, azt kell mondanom nem hiába büszkék rá. Talán a legfinomabb a sörük, amit valaha ittam. Pedig a hazaiak, a Münchenben elfogyasztott hofbrauhausos Hofbrau és a szlovén Lasko-sörök, a Staropramen, a Budweiser és a jó Zlaty sem rosszak, de ez valami különleges. Miért? Mert nem a hagyományos módon csapolják, hanem egy pumpa segítségével "emelik ki" a hordóból. Ennek köszönhetően szinte nincs is benne buborék. Mondhatni smooth. :) A sörfőzdébe nem jutottunk be végül a kaja miatt - nagyon éhesek voltunk, tényleg!!! -, de ücsörögtünk egy kicsit az udvaron. Aztán újra buszra szálltunk és meg sem álltunk a skegnessi tesco-ig, ahol csak két raklapnyi kaját vásároltunk négyen, hogy a szatyrokkal roskadozva végigzokogjuk a buszmegállótól a kéróinkig tartó sétát.

A másik szabadnap tegnap, vagyis szombaton volt. Semmi extra: egy kis vásárlás - csak a legszükségesebbek (nekem akartunk cipőt és táskát, na pont ezeket nem sikerült) - mosás és edzés. Ezek voltak a "program", és 6-ig nem is lesz pihenőnk.

AMIT NEM IS BÁNUNK, MERT JUDITTAL ÉS GÁBORRAL AZNAP MÁR SKÓCIA FELÉ UTAZUNK!!!
Először kocsival az East midlands-i reptérre, onnan 1 órás repülés Invernessbe és már be is huppanhatunk a bérelt Mondeoba, hogy bebarangoljuk a Skót-felföldet, a Skye-szigetet és megnézzük majd Edinburgh-t is. Hogy aztán 11-én késő este újra butlinsi ágyunkba essünk és megkezdjük utolsó itteni periódusunkat.

Retteghettek, utána már csak egy hónap és repülünk!!!

Igény esetén megküldöm a számlaszámunkat, hogy az említett cégek csekély ellenszolgáltatást utalhassanak a reklámért, bár sajnos számlát nem tudunk adni! Itt jegyzem meg, hogy a bérelt kocsi persze Ford a Budgettől, odáig a Ryanair-rel repülünk a táskám, Argos-ban vásárolt Dunlop, a cipőm pedig Clarks lett volna (lesz is), a hazaút pedig Easyjet-tel lesz!!!

Jók legyetek, odafigyeljetek!!! Gondolom nyári szünet nem nagyon van a kedves olvasóknak, de ha már suli, megemlítem: ma van Brigi diplomaosztója, immár a második! Gratulálunk!!! Ahogy egyre gyarapodó számú érett unokahúgaimnak is!!!

PÁÁ!!!

Nincsenek megjegyzések: