2008. szeptember 10., szerda

Ismét egy kis szabadidő. (szept. 09. kedd)
Tegnap "nem" volt, mert este 8kor takarodó volt, a mai ébresztő 7kor. Utoljára aludtunk ennyit valószínűleg, és kb 3 hónapja nem.
Ma fejtágítás dvd-vel, munkafüzettel (DE TÉNYLEG!!!), a végén teszttel, melyen mindenki átment - mint a főiskolán, mikor a csoporttársunk anyjához jártunk órára. Újabb dvd, MICROMAN a baciirtó főszereplésével, aki a nagy, piros, csillag alakú, agresszív, John Deere géppel érkező főbacilust és csapatát gyilkolászta. :)) A boss végül megmenekült, legalábbis a vége főcímig, de MICROMAN épp üldözte ki a világból. Csak azért nem tudta a dvd stoppolásáig elkapni, mert a citromsárga izomruhájában kevésbé mozgékony. Ha Puljezevics látná, pólót és tetoválást cserélne!!! Egyébként MM úgy kacsint, mint Kiszel Tünde, és vakítóan csillog a foga.
Miután 60 papíron aláírtuk, hogy minden oktatást megkaptunk, láthattuk a munkahelyeinket. Gyorsétterem jellegűek, nagyok és nagggyon tele lesznek röfi-böfikkel reggelenként és esténként. A szétváláskor egymásnak adott búcsúpuszinktól elolvadtak a menidzsörnénik.
Infók után ingyenebéden láttuk egymást újra. Magyarokhoz méltóan mindenki igyekezett mindent felmarkolni és megszerezni, amit csak lehetett. Függetlenül attól, hogy meg tudja-e enni vagy sem. Berzendekve néztük.
Ebéd után megkaptuk a munkaruháinkat, fotók rövidesen. :) Andi hülyébben fog kinézni, mint én. (Mondja ezt ő.) :) A színskála kékből, fehérből és feketéből áll. Kissé aggódtunk, hogy a gizdább lányokra találnak-e ruhát, de megoldották, létezik "S"-es méret! Andi: "már értem, miért lehet nagy méreteket találni az angolturkiban". Három napja érti. Három napja vagyunk itt, és eddig a vendégek között öt sovány nőt láttunk. Valószínűleg az "S"-es méretet ők csak viccből, vagy gyerekméretnek tartják, mert már a legtöbb 10 éves kislányra megfelelne a felnőtt "S" méret, onnantól pedig csak romlik a helyzet... Na, méretekről ennyit, nem taglaljuk tovább.
Vacsizni mindenki a leendő munkahelyére megy, mint megtudtuk, az első fizetésig a vacsit és a reggelit biztosítják az újonnan érkezetteknek. Ez pozitív és kedves dolog. És most ez következik, egy kis kémkedéssel összekötve. Mert közben megfigyelhetjük melyik alkalmazott mit csinál, ki hogy van öltözve, mintát véve péntekre: mert akkor majd mi leszünk a helyükön, vagy mellettük. Kilencre pedig igyekszünk Papa Johnshoz túlórát szerezni. Előtte, persze be kell iktatni az első pint sört. Kicsit szégyenkezve is emiatt, mert már rég le kellett volna folynia a torkunkon. :(
Legyetek szobatiszták, pá!

3 megjegyzés:

...:::szpd:::... írta...

Na, örülök, hogy sikerült megszerelni a laptopot, meg annak is, hogy szerencsésen megérkeztetek, meg minden. Kitartás, csak annyit tudok javasolni, s jöjjenek mihamarabb az ígért képek... :D

adrian írta...

Kíváncsian olvastam a beszámolót és várom a továbbiakat. Türelmet, kitartást és sok sikert!

Andi és Tibi írta...

Kösz Srácok!

Igyekszünk majd. Kitartani, meg a többi!

Üdv Nektek innen is!