2008. október 30., csütörtök

Tibi vagyok :)

A munkahelyemről:
Kicsit olyan itt, mit egy állatkertben.
Mi, magyarok vagyunk a látogatók. A társaság jó, elég vegyes: van közgazdász, rendőr, kultúrantropológus hallgató meg mittudomén, a lényeg, hogy jóval magasabb az átlagintelligenciánk. :S
Van 1-1 szlovák és lengyel srác, Ljubo és Prem, Ők jó arcok.
Az állatok meg elég sokan vannak: állandóak, ezek az angol kollegák és persze a cserélődőek, a vendégek.
Az egyik managerhölgy, Zoe, a guest catering főnöknője. Nagyon negédes és butus szegény: amikor kuwaiti vendégek voltak és zárni készültünk, odasétált a muszlim férfiakhoz és - idézem: "Helló srácok, zárni szeretnénk, menjetek, lécci!" mondattal kérte fel Őket a távozásra. Tiszta hülye. És még hőzöng, hogy ezek semmibe veszik a nőket.
A másik, Julia, katona volt. Ő jobb fej, de szintén nem szimpatizált a kuwaitiakkal, mondván szemetet hagyva esznek. Hát, ehhez annyit, hogy Ők nem csak arra használják a tálcát, hogy kivigyék a kaját és utána a földre basszák. Mert hogy az angolok ezt csinálják. Tehát mikor odamegyek, pakolhatok vissza mindent a tálcára, hogy el tudjam vinni. A többség sajnos ráadásul elég tapló. Ma például "Wipe the table" mondta az egyik vendég. Semmi hello, please vagy could you. A tanár Tibi erre azt válaszolta volna: "Good evening, yes, please", vagyis Jó estét, persze, kérem! Most egy szót sem szóltam.
Az egyik team leader Mark. Nos, ő meleg. "Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!" Ja, és qrva nagy szokása volt 3/4re beírni, ami azt jelentette, hogy mindig utolsóként végeztem és takarítás közben végig nézhettem, ahogy már 3 turnus is leül kajálni a kollegák közül. Úgy fest, most e téren javulás várható.
Matthew a másik team leader, jó fej, és nem azért, mert Mr T.-nek hív. Első estéink egyikén, mikor a team dinerben sörözgettünk, DJként zenélgetett. Mivel azt hallotta, hogy ott lesznek az új magyarok, egy magyar mezt vett fel a tiszteletünkre. Piros pont, első találkozásra neki.
Kayleigh, a section leader egy kis hülye picsa, semmi több, legfőbb feladata a kaja hőmérsékletének ellenőrzése a melegentartóban. Esetleg még annyi, hogy Andiék egyik managerének, Shawn-nak a barátnője.
John és Hannah annyira érdektelenek, hogy őket csak együtt említem, a legnagyobb lógók az egész világon. Még annyit sem dolgoznak, mint én szabadidőszervező koromban, pedig ott és akkor már sokszor én is szégyelltem a pofám.
Paul jó arc, ő az evőszeközös, Pierce az italautomatás szintén, de sokat róluk sem tudnék mesélni. Ja, de mégis. Na, mit gondoltok mi Pierce-nek (aki nem Brosnan), a vezetékneve? GIBSON! (Mel Gibson) :DDD
Az ajtóban Richard Odebode hostol. Ő takarítja műszakja végén a gyerekszékeket, elsőként ér oda a kajáért és állítólag jattolnak neki rendesen a vendégek. Hétfőn és pénteken ő adja takarításkor az ágyneműt. Kissé lassan, és néha azt mondja: "Nomor pilokészisz, kopaklétör!" (No more pillowcases, come back later!) Vagyis: Nincs több párnahuzat, gyere vissza később! Ez már-már a szlogenjévé vált, ha róla beszélünk, csak így emlegetjük: nomor pilokészisz kopaklétör. :D
Gary a legnagyobb figura. Vele beszélgetni is sikerült egyszer-kétszer. Buszsofőr volt, aztán Mallorcán volt kocsmája vagy mi, ami becsődölt. Most itt dolgozik. Nálunk szokott fagyigépezni, születésnap-köszönteni. Meg felmos. Néha nálunk, néha Andiéknál.
Ennyit róluk, a magyarokról az év leteltével. :D
Csabi barátunk - http://skegnessblog.blog.hu - végre kikerült a mosogatóból, örülünk neki és gratulálunk! Minden elismerésünk a kitartásáért!


Aki nem tudja, annak egy kép MR T.-ről:


Ha minden igaz, lesz olyan pólóm, melyen az Ő arca ékeskedik.

De mindent a maga idejében, most például alvás következik!

Adio!

Nincsenek megjegyzések: